Online
Forbrugertrends- og adfærd
OnlineVær med online når fem oplægsholdere præsenterer den nyeste viden fra 2022 om de danske forbrugere og deres plantebaserede fødevareforbrug. Vi sætter fokus på de nyeste markedsdata, analyser og forbrugeradfærd, når vi inviterer til netværksmøde (online som webinar) om det plantebaserede marked, forbrugernes præferencer og økologiens betydning. Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF)...
Morgenbriefing: Det kommende klimamærke ifølge Plantebranchen
OnlineHvordan mener du, at det kommende klimamærke skal se ud? Plantebranchen sidder med i arbejdsgruppen, som inden udgangen af 2022 skal præsentere en konkret model for udformingen af det kommende klimamærke. Alle inputs skal i spil, så vi kan udvikle et statskontrolleret klimamærke, der er entydigt, enkelt og let at forstå. "Formålet med klimamærket er...
Webinar: The power of plant-based menus
OnlineIncreasing your plant-based offerings could help you to meet your net-zero targets while also appealing to the 30% of consumers who are actively reducing their meat consumption. Our expert panel of food-service professionals will give advice on how to successfully integrate plant-based options into your business. In this 45-minute webinar you’ll learn about: The benefits...
European Vegan Summit
OnlineStort online event over 4 dage med 72 speakers og 5 udstillinger. Berører emner fra aktivisme, økonomi, politik og videnskab - alt sammen med udgangspunkt i det veganske.
Muligheder og udfordringer i omstillingen til et mere plantebaseret fødevaresystem
OnlineI dette webinar vil belyses muligheder og udfordringer i omstillingen til et mere plantebaseret fødevaresystem både fra en kommerciel og samfundsfaglig vinkel for at gøre dig klogere på, hvordan vi bedst fremmer betingelserne for mere klimavenlige madvaner i Danmark.