Nordic Koji Company
Smagfuld mad kommer ofte i forskellige former: stærkt forarbejdet, tidskrævende at tilberede eller fyldt med kunstige ingredienser. Nordic Koji Company’s filosofi er, at fremtidens spisekammer skal inkludere naturlige umami-krydderier som miso, sojasovs eller fiskesause. For at ændre vores kost, er vi nødt til at lære fra bunden, hvordan man laver mad med disse ingredienser. Både hverdagskokkenene og de professionelle kokke kan forbedre deres evner! Det kan gøres ved at introducere nemme produkter, som gør det nemt at omstille sig og hjælper med at bringe glæden ved madlavningen tilbage.
Nordic Koji Company’s drøm er at lægge følelser som angst for at mislykkes, skuffelse og travlhed bag os og skabe mere tilfredsstillelse og ligetil fødevarer for fremtiden.
Deres mål er at få produkter baseret på koji ud i køkkenerne, så vi:
– Reducerer behovet for boullionterninger med tilsætningsstoffer
– Reducerer behovet for kunstige fond, salt og sukker under madlavning
– Naturligt tilføjer umami til plantebaserede retter
– Gør det let for kokke at lave plantebaseret mad
– Bringer glæden ind i hverdagens madlavning
– Får de gode smage frem i grøntsagerne
Nordic Koji Company arbejder primært B2B og henvender sig til storkøkkener (offentligt/privat), catering og fødevareproducenter