Kom og vær med, når vi sætter fokus på plantebaseret kost
SEMINAR: Sådan kan plantebaseret kost bidrage til 70 % CO2-reduktion
Sted: Christiansborg, Fællessalen
Tidspunkt: Mandag 24. februar 2020 kl. 08.30-14.30
Arrangører: Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen
Støttet af: GUDP under Miljø- og Fødevareministeriet, Teknologisk Institut og Food Innovation House
Gratis adgang
Hvordan kan kosten gøre en forskel for klimaet? Hvor langt er vi nået med udviklingen af plantebaserede proteiner i EU og i Danmark? Hvilke udfordringer er der med plantebaseret kost? Hvordan ser fremtidens fødevareproduktion ud i Danmark?
Sæt kryds i kalenderen allerede nu og vær med, når Fællessalen på Christiansborg mandag den 24. februar 2020 danner rammen for et seminar, der sætter fokus på det store potentiale, som plantebaserede fødevarer har for klimaet og det danske fødevareerhverv. Under overskriften ’Sådan kan plantebaseret kost bidrage til 70 % CO2-reduktion’ stiller vi skarpt på udfordringer og muligheder. Der vil i løbet af dagen være oplægsholdere, som giver deres perspektiv på løsninger og barrierer. Som afslutning på dagen vil en række politikere og interessenter deltage i en paneldebat.
Seminaret er kick-off seminar for ”Netværk for Fremtidens Planteproteiner i Danmark”, som er et helt nyt projekt med støtte fra GUDP under Miljø- og Fødevareministeriet, der skal fremme udviklingen af planteproteiner i Danmark. Hvis du er interesseret i at deltage i dette netværk, så kontakt venligst Katrine Ejlerskov på katrine.ejlerskov@vegetarisk.dk.
HVEM kan deltage: Konferencen henvender sig til politikere, fødevareerhvervet, fødevaremyndigheder, NGO’er, forskere og andre interessenter indenfor fødevarer og klima.
Programmet for konferencen: https://usercontent.one/wp/www.plantebranchen.dk/wp-content/uploads/2020/02/Endeligt-Program-konference-Sa?media=1716389794̊dan-kan-plantebaseret-kost-bidrage-til-70-CO2-reduktion.pdf