Food Festival
Tangkrogen Marselisborg Havnevej 1, Aarhus, DanmarkFood Festival er Danmarks største madfestival - og du er inviteret! Glæd dig til tre dage fyldt med inspiration, madglæde og spiselige oplevelser, når Food Festival får Tangkrogen til at syde og boble. Mere end 250 dedikerede fødevarevirksomheder, producenter og madhåndværkere står klar med spændende, lækre og mundvandsfremkaldende oplevelser. Og vi garanterer, at der er...
Plantebaserede fødevarer: Delegation til New York 2022
New York , United StatesLandbrug & Fødevarer og The Trade Council på den danske ambassade i USA inviterer din virksomhed til at deltage i en erhvervsdelegation med fokus på plantebaserede løsninger i fødevaresektoren. Delegationen har til formål at give dig indsigt i det amerikanske marked for plantebaserede fødevare og give dig mulighed for at pitche dine produkter via møder...
Morgenbriefing: Kommunikér ansvarligt og undgå Greenwashing
Etisk Handel Overgaden Oven Vandet 10, København K, DanmarkHvad og hvordan kan man kommunikere ansvarligt om sine bæredygtighedsindsatser, og hvordan får man via kommunikation høstet værdien af sit arbejde på en ansvarlig måde? Dét sætter Etisk Handel Danmark fokus på til en morgenbriefing den 7. september 2022.
Muligheder og udfordringer i omstillingen til et mere plantebaseret fødevaresystem
OnlineI dette webinar vil belyses muligheder og udfordringer i omstillingen til et mere plantebaseret fødevaresystem både fra en kommerciel og samfundsfaglig vinkel for at gøre dig klogere på, hvordan vi bedst fremmer betingelserne for mere klimavenlige madvaner i Danmark.
European Vegan Summit
OnlineStort online event over 4 dage med 72 speakers og 5 udstillinger. Berører emner fra aktivisme, økonomi, politik og videnskab - alt sammen med udgangspunkt i det veganske.
Copenhagen Food Meet Up
Depot Radio & Bar Charlotte Ammundsens Pl. 3, KøbenhavnJoin us for an informal afternoon in central Copenhagen. Meet fellow agrifood founders, corporates, academia and investors for a awesome key note, a panel discussion, networking and food and drinks. Keynote speak: Re-inveting gum - From early mistakes in the kitchen, to a three digit million exit. The True Gum Story, Co-founder Morten Paulin Ebdrup.How to build a...
Webinar: The power of plant-based menus
OnlineIncreasing your plant-based offerings could help you to meet your net-zero targets while also appealing to the 30% of consumers who are actively reducing their meat consumption. Our expert panel of food-service professionals will give advice on how to successfully integrate plant-based options into your business. In this 45-minute webinar you’ll learn about: The benefits...