Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Klimavaluta i Kantinen

Øregård Gymnasium Gersonsvej 32, Hellerup, Danmark

I samarbejde med Øregård Gymnasium og Prinsessens lækre bag sætter Plantebranchen fokus på ungeengagement i den grønne omstilling af de offentlige måltider. Fra den 7. november til den 11. november er sortimentet grønnere og præget af råvarer fra Plantebranchens innovative medlemsvirksomheder. Alle produkter i gymnasiets kantine er prissat efter deres klimaaftryk - og sammenholdt med...

Planter i Produkter: Smag og kvalitet

Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, København K, Danmark

Det vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer i denne kategori. Planter i Produkter skal hjælpe dig som producent af disse produkter til at få flere økologiske råvarer og ingredienser i dit produkt....

Succes som madiværksætter

Kødbyen Slagtehusgade 11, København V

Vil du have viden og håndgribelige redskaber til at gøre din idé konkret, teste dit forretningskoncept og nå ud til de første spisende mennesker? På workshopforløbet vil du arbejde med din forretningsidé og få kompetent sparring med eksperter og andre madiværksættere, som der er masser af plads til at netværke med.  Forløbet er for alle...

Why do whole grains matter for the whole world?

Online

The climate crisis and the COVID-19 pandemic have shed light on the growing importance of resilient, sustainable and health-enabling food systems. For policy makers, it is crucial to tackle the double challenge of providing food security to a growing global population while ensuring a smooth transition to sustainable food systems and healthier diets. Whole grains...

Fremtidens fødevareproduktion – Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Teknologisk Institut Aarhus C

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring. Vi zoomer ind på teknologiske løsninger i omstillingen til en mere bæredygtig fødevareproduktion, samt drøfter hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.   Om...

SEMINAR: DEN PLANTEBASEREDE UDVIKLING NATIONALT OG INTERNATIONALT

SOHO Flæsketorvet 68, København

Den 24. november holder DVF seminar i SOHO om den plantebaserede udvikling nationalt og internationalt. Der vil være fokus på nye produkter på det danske og internationale marked, produktkategorier med særlige udviklingspotentialer, herunder bælgfrugter, og hvordan økologien spiller ind i de plantebaserede produkter. Program:🌍🥬 Investments in national and international plant based foods, Kale United, CEO, Måns Ullerstam. 🍣🍱 International plant...

Hør hovedpointer fra ny analyse fra KU og AAU om udvikling i plantebranchen

Online

Sæt kryds i kalenderen! Vi ses da selvfølgelig til et todelt webinar fra morgenstunden med Plantebranchen og Aalborg Universitet ☕💚 Først skal vi høre: 🌿 Lektor Michael Søgaard Jørgensen vil præsentere hovedpointerne fra analysen fra Københavns Universitet - University of Copenhagen og Aalborg Universitet: "Strategisk analyse af plantebranchens virksomheder, udviklingsveje og udviklingsbehov" Dernæst skal vi høre sekretariatschef i Plantebranchen, Frederik Madsen, fortælle om:...

Mad fra bunden eller den perfekte kødimitation – Skal vi satse på rene råvarer eller teknologiske landvindinger?

Christiansborg Prins Jørgens Gård 1, København

Et emne, som går igen i debatten om den plantebaserede omstilling af landbrug, fødevarer og forbrug, er spørgsmålet om, hvilken type fødevarer, der skal være centrale i den plantebaserede omstilling? Hvilken rolle spiller henholdsvis rene råvarer, berigelse, teknologi og økologi? Ved denne konference prøver vi at blive klogere på disse spørgsmål, og i hvilket omfang...

Det hollandske foodservice marked

European Foodservice Partners holder en præsentation om det hollandske foodservice marked. De hjælper producenter i hele Europa med at introducere nye produkter succesfuldt i det igangværende fødevaremarked. Sted: København. Mere info kommer.