Planter i Produkter: Smag og kvalitet
Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, København K, DanmarkDet vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer...
Succes som madiværksætter
Kødbyen Slagtehusgade 11, København VVil du have viden og håndgribelige redskaber til at gøre din idé konkret, teste dit forretningskoncept og nå ud til de første spisende mennesker? På workshopforløbet vil du arbejde med...
Why do whole grains matter for the whole world?
OnlineThe climate crisis and the COVID-19 pandemic have shed light on the growing importance of resilient, sustainable and health-enabling food systems. For policy makers, it is crucial to tackle the...
Fremtidens fødevareproduktion – Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022
Teknologisk Institut Aarhus CVed årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i...
SEMINAR: DEN PLANTEBASEREDE UDVIKLING NATIONALT OG INTERNATIONALT
SOHO Flæsketorvet 68, KøbenhavnDen 24. november holder DVF seminar i SOHO om den plantebaserede udvikling nationalt og internationalt. Der vil være fokus på nye produkter på det danske og internationale marked, produktkategorier med særlige...
Inspiration til at få 100 gram bælgfrugter om dagen – bælgfrugter i convenience produkter
Food Innovation House Lysholt Allé 3, VejleMere info kommer
State of the union: Planteproteiner i Danmark
Axelborg Vesterbrogade 4, KøbenhavnKontaktperson for State of The Union L&F: Ebbe Korsgaard Andersen ebka@lf.dk - kontakt for invitation til eventet.
Hør hovedpointer fra ny analyse fra KU og AAU om udvikling i plantebranchen
OnlineSæt kryds i kalenderen! Vi ses da selvfølgelig til et todelt webinar fra morgenstunden med Plantebranchen og Aalborg Universitet ☕💚 Først skal vi høre: 🌿 Lektor Michael Søgaard Jørgensen vil præsentere hovedpointerne...
Mad fra bunden eller den perfekte kødimitation – Skal vi satse på rene råvarer eller teknologiske landvindinger?
Christiansborg Prins Jørgens Gård 1, KøbenhavnEt emne, som går igen i debatten om den plantebaserede omstilling af landbrug, fødevarer og forbrug, er spørgsmålet om, hvilken type fødevarer, der skal være centrale i den plantebaserede omstilling?...
Det hollandske foodservice marked
European Foodservice Partners holder en præsentation om det hollandske foodservice marked. De hjælper producenter i hele Europa med at introducere nye produkter succesfuldt i det igangværende fødevaremarked. Sted: København. Mere...
Webinar: Markedsdata for den plantebaserede fødevaresektor i Danmark 2022 – med særligt fokus på økologiens betydning
OnlinePå dette webinar bliver resultaterne for hver af de fire delrapporter om markedsdata for den plantebaserede sektor i Danmark fremlagt. Webinaret bliver opdelt i fire dele, således, at hver del...
Matchmaking om plantebaserede produkter i foodservicebranchen
Quantum Innovations Allé 3, VejleTurbo Plant og Mærkevareleverandørerne vil gerne invitere til matchmaking onsdag den 18. januar 2022, hvor du kan få inspiration samt blive opdateret på det seneste nye inden for plantebaserede produkter....