Netværksarrangement: Veje til et grønt og bæredygtigt køkken
Food Innovation House Lysholt Allé 3, VejleVil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed. Til arrangementet får...
Planter i Produkter: Sourcing af råvarer
Axel Månsson A/S Grarupvej 15, Brande, DanmarkDet vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer...
Nordic Seaweed Conference
Kystvejens Hotel GrenåJoin in for networking, workshop, and poster session at the Nordic Seaweed Conference in Grenaa, Denmark, 2022. The theme of this 10-year anniversary conference will be novel uses of seaweed...
Konference: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer
Kgs. LyngbyKom og få indsigt i forsknings- og innovationsaktiviteter, der er med til at udvikle fremtidens fødevarer. Fødevareminister Rasmus Prehn holder åbningstalen og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Food & Bio Cluster...
Forbrugertrends- og adfærd
OnlineVær med online når fem oplægsholdere præsenterer den nyeste viden fra 2022 om de danske forbrugere og deres plantebaserede fødevareforbrug. Vi sætter fokus på de nyeste markedsdata, analyser og forbrugeradfærd,...
Bliv klogere på proteinafgrøder til fødevarer
Axelborg Vesterbrogade 4, KøbenhavnPlanteavlere og gartnere inviteres til inspirationsdag om proteinafgrøder til plantebaserede fødevarer. Det foregår torsdag 27. oktober på Axelborg, København og er gratis at deltage i. Få svar på, hvilke afgrøder,...
Organic Plant Based Expo
Øksnehallen Halmtorvet 11, København V, DanmarkDanmarks nye veganske messe finder sted for første gang i Øksnehallen 5.-6. november 2022. Dansk Vegetarisk Forening vender tilbage med en stor messe for plantebaserede fødevarer – denne gang økologiske,...
Klimavaluta i Kantinen
Øregård Gymnasium Gersonsvej 32, Hellerup, DanmarkI samarbejde med Øregård Gymnasium og Prinsessens lækre bag sætter Plantebranchen fokus på ungeengagement i den grønne omstilling af de offentlige måltider. Fra den 7. november til den 11. november...
Planter i Produkter: Smag og kvalitet
Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, København K, DanmarkDet vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer...
Succes som madiværksætter
Kødbyen Slagtehusgade 11, København VVil du have viden og håndgribelige redskaber til at gøre din idé konkret, teste dit forretningskoncept og nå ud til de første spisende mennesker? På workshopforløbet vil du arbejde med...
Why do whole grains matter for the whole world?
OnlineThe climate crisis and the COVID-19 pandemic have shed light on the growing importance of resilient, sustainable and health-enabling food systems. For policy makers, it is crucial to tackle the...
Fremtidens fødevareproduktion – Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022
Teknologisk Institut Aarhus CVed årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i...