Fællesspisning – Spis planter sammen: Vejle Museerne
Plantebranchen afholder faglige fællesspisninger i hele landet som led i andre folkelige begivenheder – kulturnætter, festivaler, markeder og forsamlingshuse. Alle fællesspisningerne kan findes på projektets hjemmeside: www.spisplantersammen.dk Sammen med en eller flere planteproducenter tager vi udgangspunkt i måltidsformatet og et bestemt tema og faciliterer oplæg, debatter og samtaler om bordet. Denne gang foregår det i Spinderihallerne...
Anuga Food Festival
Koelnmesse GmbH Köln, GermanyAnuga is a trade fair for the international food industry. Anuga had a clear mission for 2021: To bring the food and beverage industry together for a physical gathering and to provide a forum for face-to-face meetings, maintaining connections and building sustainable business relationships. Anuga is now back in 2023 - so put a mark...
Netværksseminar – Nyeste viden om forbrugere, detail og sektoren
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, VejlePlantebaseret Videnscenter (PBV) og Project PlantPro inviterer dig til netværksseminar for at få de nyeste resultater, viden og indsigter fra nogle af branchens eksperter. I dette netværksseminar, som både holdes fysisk og livestreames, kan du bl.a. møde Sisse Fagt, der fortæller om de foreløbige resultater fra den landsdækkende kostundersøgelse, Jessica Aschemann-Witzel og hendes team, der...
Plant Food Festival
Øksnehallen Halmtorvet 11, København V, DanmarkDanmarks plantebaserede messe finder sted i Øksnehallen 4.-5. november 2023. Der er åbent kl. 10-17 begge dage. Vi er glade for at være tilbage med en stor messe for 100 % plantebaserede fødevarer – stort fokus på økologi, men med plads til de konventionelle udstillere. På messen har du muligheden for at gå på opdagelse...
Sustainable Foods London
QEII Centre Westminster, London, United KingdomThrough a 2-day jam-packed conference and exhibition, Sustainable Foods London is THE platform for the F&B industry to convene and discuss the urgent sustainable transition in the sector. Sustainable Foods London is your one-stop shop to network, exchange ideas, and make a real difference to our global climate targets, alongside senior officials and decision makers....
Plant Based World Expo – Europe
ExCel London Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London, United KingdomEuropas største 100 % plantebaserede messe finder sted i London - for foodservice, detailhandlen, distributører, investorer og producenter. På messen har du muligheden for at gå på opdagelse i og smage på et hav af plantebaserede produkter i en hal fyldt med udstillere, høre inspirerende og underholdende oplæg fra scenen og få et indblik i,...
PROTEIN & PLANTE: mini-messe for plantebaserede ingredienser
Food Innovation House Lysholt Allé 3, VejleProtein & Plante er din genvej til landets mest nyskabende producenter af plantebaserede ingredienser. I løbet af få timer oplever du en række forskellige nye ingredienser, der kan erstatte animalske ingredienser eller indgå i helt nye produkter inden for f.eks. færdigretter, brød, kage, pålæg, konfekture og meget mere. Udstillerne på Protein & Plante er håndplukket,...
Webinar om crowdfunding
Crowdfunding? Måske det er noget for dig/jer som iværksætte(re)?Coop afholder gratis webinar med teksten: "Hvad kan man crowdfunde? Hvad koster det? Hvad kræver det? Sådanne spørgsmål kan stå i vejen for, at du kommer i gang. Kom med på vores gratis webinar d. 29. november kl. 15.00, og find ud af om crowdfunding er for...
Stormøde på Christiansborg om genteknologi
Christiansborg Prins Jørgens Gård 1, KøbenhavnEU-kommissionens har udgivet nye rammer for brugen af New Genomic Techniques (NGTs), da dette felt rummer både mange muligheder og udfordringer. Men kan disse nye genteknologier være med til at skabe den strukturelle forandring af landbruget, som vi har brug for? Tænketanken Frej inviterer til stormøde hvor de vil stille netop dette spørgsmål, som afslutning på...
Webinar: What are alternative proteins and can they transform our food systems?
Alternative proteins are commonly a term covering three techniques: classical fermentation, precision fermentation and cultivated meat. How do they work, what can they achieve and how are they different? Do alternative proteins have the potential to transform our food systems by changing consumption from animal-based to plant-based proteins? This online webinar will address key questions...
Miljøstrategisk årsmøde
Aalborg Universitet, København A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SVMiljøstrategisk Årsmøde 2023 sætter fokus på bæredygtig omstilling af den danske landbrugs- og fødevaresektor og virkemidler, der kan sikre miljø, klima, biodiversitet, sundhed og beskæftigelse.Årsmødets første del gør status for produktion og forbrug af plantebaserede fødevarer, som er et af de områder, der både kan reducere landbrugets klimabelastning og forbedre folkesundhed. Årsmødets anden del sætter...
præsentation af resultaterne fra projekt ’Nem øko- plantemad’ og nyeste forbrugerindsigter
Afslutningen er nær på projekt Nem Øko-Plantemad, og du inviteres derfor til præsentation af resultaterne, samt indsigter fra forbrugerforskning om hvad de nyeste studier siger om økologi og plantebaseret convenience. Formålet med dette projekt er at kvalificere fremtidens økologiske plantebaserede convenience-produkter. Hvor ligger de største udfordringer og muligheder ifølge forarbejdningsvirksomhederne selv? Program Kl. 15 Velkommen...