Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Konference: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer

Kgs. Lyngby

Kom og få indsigt i forsknings- og innovationsaktiviteter, der er med til at udvikle fremtidens fødevarer. Fødevareminister Rasmus Prehn holder åbningstalen og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Food & Bio Cluster Denmark støtter konferencen. Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Første...

Forbrugertrends- og adfærd

Online

Vær med online når fem oplægsholdere præsenterer den nyeste viden fra 2022 om de danske forbrugere og deres plantebaserede fødevareforbrug. Vi sætter fokus på de nyeste markedsdata, analyser og forbrugeradfærd, når vi inviterer til netværksmøde (online som webinar) om det plantebaserede marked, forbrugernes præferencer og økologiens betydning. Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF)...

Bliv klogere på proteinafgrøder til fødevarer

Axelborg Vesterbrogade 4, København

Planteavlere og gartnere inviteres til inspirationsdag om proteinafgrøder til plantebaserede fødevarer. Det foregår torsdag 27. oktober på Axelborg, København og er gratis at deltage i. Få svar på, hvilke afgrøder, der er efterspørgsel på nu, og hvilke afgrøder der kræver, at vi rykker tættere sammen og skaber fælles værdikæder? Der er inviteret aftagere og investorer...

Organic Plant Based Expo

Øksnehallen Halmtorvet 11, København V, Danmark

Danmarks nye veganske messe finder sted for første gang i Øksnehallen 5.-6. november 2022. Dansk Vegetarisk Forening vender tilbage med en stor messe for plantebaserede fødevarer – denne gang økologiske, plantebaserede fødevarer og produkter. På messen har du muligheden for at gå på opdagelse i og smage på et hav af økologiske, plantebaserede produkter i...

Klimavaluta i Kantinen

Øregård Gymnasium Gersonsvej 32, Hellerup, Danmark

I samarbejde med Øregård Gymnasium og Prinsessens lækre bag sætter Plantebranchen fokus på ungeengagement i den grønne omstilling af de offentlige måltider. Fra den 7. november til den 11. november er sortimentet grønnere og præget af råvarer fra Plantebranchens innovative medlemsvirksomheder. Alle produkter i gymnasiets kantine er prissat efter deres klimaaftryk - og sammenholdt med...

Planter i Produkter: Smag og kvalitet

Gastronomisk Innovation Frederiksborggade 1B, København K, Danmark

Det vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer i denne kategori. Planter i Produkter skal hjælpe dig som producent af disse produkter til at få flere økologiske råvarer og ingredienser i dit produkt....

Succes som madiværksætter

Kødbyen Slagtehusgade 11, København V

Vil du have viden og håndgribelige redskaber til at gøre din idé konkret, teste dit forretningskoncept og nå ud til de første spisende mennesker? På workshopforløbet vil du arbejde med din forretningsidé og få kompetent sparring med eksperter og andre madiværksættere, som der er masser af plads til at netværke med.  Forløbet er for alle...

Why do whole grains matter for the whole world?

Online

The climate crisis and the COVID-19 pandemic have shed light on the growing importance of resilient, sustainable and health-enabling food systems. For policy makers, it is crucial to tackle the double challenge of providing food security to a growing global population while ensuring a smooth transition to sustainable food systems and healthier diets. Whole grains...

Fremtidens fødevareproduktion – Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Teknologisk Institut Aarhus C

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring. Vi zoomer ind på teknologiske løsninger i omstillingen til en mere bæredygtig fødevareproduktion, samt drøfter hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.   Om...

SEMINAR: DEN PLANTEBASEREDE UDVIKLING NATIONALT OG INTERNATIONALT

SOHO Flæsketorvet 68, København

Den 24. november holder DVF seminar i SOHO om den plantebaserede udvikling nationalt og internationalt. Der vil være fokus på nye produkter på det danske og internationale marked, produktkategorier med særlige udviklingspotentialer, herunder bælgfrugter, og hvordan økologien spiller ind i de plantebaserede produkter. Program:🌍🥬 Investments in national and international plant based foods, Kale United, CEO, Måns Ullerstam. 🍣🍱 International plant...