Webinar: The power of plant-based menus
OnlineIncreasing your plant-based offerings could help you to meet your net-zero targets while also appealing to the 30% of consumers who are actively reducing their meat consumption. Our expert panel of food-service professionals will give advice on how to successfully integrate plant-based options into your business. In this 45-minute webinar you’ll learn about: The benefits...
Morgenbriefing: Det kommende klimamærke ifølge Plantebranchen
OnlineHvordan mener du, at det kommende klimamærke skal se ud? Plantebranchen sidder med i arbejdsgruppen, som inden udgangen af 2022 skal præsentere en konkret model for udformingen af det kommende klimamærke. Alle inputs skal i spil, så vi kan udvikle et statskontrolleret klimamærke, der er entydigt, enkelt og let at forstå. "Formålet med klimamærket er...
New Food Conference 2022
Berlin , GermanyGet a taste of the future at the New Food Conference! Replacing animals with plant-based and cultured-food alternatives has the potential to revolutionise global protein production and help mitigate the climate crisis. If you’d like to find out more, join and meet some of the most innovative food startups, including Happy Ocean, Vly, and Libre...
Netværksmøde og seminar om økologisk plantebaseret eksport
Agro Food Park Agro Food Park 26, Aarhus N, DanmarkEksporten er afgørende, hvis de økologiske plantebaserede fødevarer for alvor skal op i skala.Til det næste netværksmøde, som foregår på Agro Food Park i Aarhus, sætter vi fokus på økologisk plantebaseret eksport – med helt friske data fra en større forbrugerundersøgelse blandt fleksitarer, vegetarer og veganere i Holland, Tyskland, Frankrig og Portugal. Desuden vil Plantebranchen...
Teammøde og middag: Plantebaserede fødevarer 2022
Food Innovation House Lysholt Allé 3, VejleI samarbejde med TURBO PLANT afholder Fødevareklubben et udvidet tema- og debat-møde om plantebaserede fødevarer. Det plantebaserede marked er i fremgang og Danmark byder på mange nye og spændende tiltag, der kan lette overgangen til en grønnere kost.
GRASP festival
Musicon RoskildeGRASP giver dig viden til at skabe social forandring og skubbe på grøn omstilling, nyt netværk og konkrete værktøjer til dit professionelle virke. Vi samler forskere, tænkere, virksomheder, NGO'er og kunstnere for at forandre verden i en mere bæredygtig retning. Torsdagens program på GRASP giver dig viden om at skabe social forandring og skubbe på...
Netværksarrangement: Veje til et grønt og bæredygtigt køkken
Food Innovation House Lysholt Allé 3, VejleVil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed. Til arrangementet får du inspiration, og vi arbejder med konkrete handlingsplaner, som passer netop jeres køkken. Vi slutter dagen af med netværk, hvor der vil være mulighed for...
Planter i Produkter: Sourcing af råvarer
Axel Månsson A/S Grarupvej 15, Brande, DanmarkDet vælter frem med nye produkter helt eller delvist baseret på planter. Produkterne bliver solgt i detail, i foodservice og i måltidskasser. Der er dog en underrepræsentation af økologiske råvarer i denne kategori. Planter i Produkter skal hjælpe dig som producent af disse produkter til at få flere økologiske råvarer og ingredienser i dit produkt....
Nordic Seaweed Conference
Kystvejens Hotel GrenåJoin in for networking, workshop, and poster session at the Nordic Seaweed Conference in Grenaa, Denmark, 2022. The theme of this 10-year anniversary conference will be novel uses of seaweed - where we focus on production and novel exploitation of macroalgae in food, health, feed, materials and naturebased solutions
Konference: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer
Kgs. LyngbyKom og få indsigt i forsknings- og innovationsaktiviteter, der er med til at udvikle fremtidens fødevarer. Fødevareminister Rasmus Prehn holder åbningstalen og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Food & Bio Cluster Denmark støtter konferencen. Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Første...
Forbrugertrends- og adfærd
OnlineVær med online når fem oplægsholdere præsenterer den nyeste viden fra 2022 om de danske forbrugere og deres plantebaserede fødevareforbrug. Vi sætter fokus på de nyeste markedsdata, analyser og forbrugeradfærd, når vi inviterer til netværksmøde (online som webinar) om det plantebaserede marked, forbrugernes præferencer og økologiens betydning. Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF)...
Bliv klogere på proteinafgrøder til fødevarer
Axelborg Vesterbrogade 4, KøbenhavnPlanteavlere og gartnere inviteres til inspirationsdag om proteinafgrøder til plantebaserede fødevarer. Det foregår torsdag 27. oktober på Axelborg, København og er gratis at deltage i. Få svar på, hvilke afgrøder, der er efterspørgsel på nu, og hvilke afgrøder der kræver, at vi rykker tættere sammen og skaber fælles værdikæder? Der er inviteret aftagere og investorer...