- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Matchmaking: Plantebaserede økologiske snacks
2. marts 2023 @ 1:00 – 4:00
Danskerne ønsker at spise mere klimavenligt og sundt, og i den forbindelse ser vi også en stigende udvikling inden for det plantebaserede økologiske snack sortiment.
Vi holder matchmaking event for at inspirere producenter og ingrediensvirksomheder på tværs af branchen til at samarbejde om at lave flere plantebaserede snacks, og give salgskanaler mulighed for at opleve nye snacks på det danske marked.
Torsdag den 2. marts 2023, kl. 13.00-16.00 i København.
Tilmeld dig matchmaking eventet her: https://lnkd.in/eShjMkDj
Program:
🌿 Velkomst og kort introduktion til plantebaserede økologiske snacks.
🌿 Karin Beukel, CEO og medstifter af Agrain by Circular Food Technology.
🌿 Lars Eghøj, stifter af Nordic Quinoa – Feeds a better life.
🌿 Eva-Marie Lange, sektionsleder for Teknologisk Institut.
🌿 Pause med tid til at netværke og smage på plantebaserede økologiske snacks.
🌿 Maybritt Beutnagel, CEO og medstifter af Maymays.
🌿 Ojvind Krabbe, CEO i noumeal.
🌿 Matchmaking mellem producenter, ingrediensvirksomheder, vidensinstitutioner og salgskanaler.
Lokation: Community Hall, Mellemfolkeligt Samvirke på Fælledvej 12, Indgang B, 1 sal., 2200 København.
Matchmaking eventet finder sted i regi af Netværk for Fremtidens Planteproteiner, som er støttet af Fonden for økologisk landbrug.