- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Konference: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer
13. oktober 2022 @ 9:00 – 16:30
Kom og få indsigt i forsknings- og innovationsaktiviteter, der er med til at udvikle fremtidens fødevarer. Fødevareminister Rasmus Prehn holder åbningstalen og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Food & Bio Cluster Denmark støtter konferencen. Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022.
Første halvleg foregår i Oticonsalen.
Institutdirektør Christine Nellemann fra DTU Fødevareinstituttet og rektor på DTU Anders Bjarklev byder velkommen.
Hovedtalerne er:
- Fødevareminister Rasmus Prehn, som holder åbningstalen
- Branchedirektør Leif Nielsen fra DI Fødevarer
- Direktør Lars Visbech Sørensen fra Food & Bio Cluster Denmark
Derudover vil en række forskere fra DTU Fødevareinstituttet bidrage med oplæg.
Anden halvleg foregår i Biosfæren i bygning 202
Her vil en sund, sikker og bæredygtig frokost først blive serveret.
Adjungeret professor Claus Meyer fra DTU vil holde oplæg efterfulgt af en ’Future Food Fair’. Det er her muligt at få indblik i endnu mere af DTU Fødevareinstituttets forskning og innovationsaktiviteter, som bidrager til at udvikle fremtidens fødevarer. Der vil være god tid til at besøge forskellige stande, tale med og møde forskerne bag fremtidens fødevareforskning og høre oplæg fra instituttets ph.d.-studerende.
Også startup fødevarevirksomheder kan deltage med en stand. Dermed opfordrer instituttet studerende, forskere og andre konferencedeltagere til at deltage i matchmaking om fremtidigt samarbejde, som kan føre til nye spor i udviklingen af fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer.