Københavns Universitet
FOOD DAY med 360° fokus på plantebaserede fødevarer
Marmorhallerne Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg CKom med, når KU SCIENCE inviterer til 360° blik på plantebaserede fødevarer. Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille alene da hele værdikæden fra mark til mund hænger sammen. Derfor samler KU SCIENCE hele værdikæden under ét tag til FOOD DAY. En heldagskonference med spændende forskningsindlæg...
præsentation af resultaterne fra projekt ’Nem øko- plantemad’ og nyeste forbrugerindsigter
Afslutningen er nær på projekt Nem Øko-Plantemad, og du inviteres derfor til præsentation af resultaterne, samt indsigter fra forbrugerforskning om hvad de nyeste studier siger om økologi og plantebaseret convenience. Formålet med dette projekt er at kvalificere fremtidens økologiske plantebaserede convenience-produkter. Hvor ligger de største udfordringer og muligheder ifølge forarbejdningsvirksomhederne selv? Program Kl. 15 Velkommen...